Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Eszter Tanya
Cím: 5920 Csorvás, Tanya 182.Email: esztertanya@mail.globonet.hu
Web: www.esztertanya.hu Telefon: 0620-824-8254
Gps: 46.6312436 , 20.8325372

Bevezető

A tanya a Falusi Turizmus Országos Szövetsége által minősített 3 napraforgós falusi szállásadóhely és Szép kártya elfogadóhely.
Eszter tanya bemutatása Orosháza és Békéscsaba között, Csorvás határában felújított tanyánkon aktív pihenési lehetőséget kínálunk vendégeinknek . A két szoba(1db 3ágyas és 1db 4ágyas) 7-9 fő elhelyezésére alkalmas, korhű, tájjellegű a kényelemnek megfelelő bútorokkal, népi szőttesekkel került berendezésre. Minden szobához fürdőszoba tartozik, nem dohányzó szálláshely.Szolgáltatásaink: fajátszótér, etetőszék,gyerekágy, felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, tea-és kávéfőző, hűtőszekrény, gáztűzhely), flekkensütő, bográcsozó, állatok etetése, gondozása a gazda segítségével a tanyán ,lovaglás, sétakocsizás, hintós kirándulás,szlovák és kemencés ételek kóstolása,a falusi vendégasztalon mangalica és házi finomságok,házi termékek( tej, sajt, lekvár, méz, mangalica kolbász, szalonna, kézműves foglalkozás a vendégek részére. Közösen állítjuk össze programjainkat a szomszédos Mangalicás tanyával,ahol szabadtartásos mangalicák láthatók, amelyek ételeink alapanyagai, illetve a közeli szlovák tájtanyával, ahol régi hagyományok elevenednek meg a hagyományőrző programokon keresztül. A Hudák család saját szövésű szőtteseit és magyaros díszruháit is megtekinthetik a hozzánk ellátogató vendégek. A tanya két, 3 ill. 4 ágyas szobából áll (szükség szerint pótágyazható), 8-10 fő elhelyezésére alkalmas. A szobák korhű, tájjellegű, a kényelemnek megfelelő bútorokkal, népi szőttesekkel és a paraszti élet használati tárgyaival kerültek berendezésre. Minden szobához fürdőszoba tartozik. A teakonyha eszközei és berendezési tárgyai (mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőző, hűtőszekrény, gáztűzhely) a kényelmes sütést, főzést teszi lehetővé.

Bemutatkozás

Rendezvények lebonyolítására egy 60 négyzetméteres terem és egy ugyanekkora szilárd burkolattal ellátott tanyasi szín alkalmas. Itt a tanyasi élet hangulatával teheti felejthetetlenné családi alkalmait. Lakodalmat már tartottunk ezen a helyen. Az idelátogató gyerekek is jól érezhetik magukat a fából készült játszótéren és a hozzá tartozó focipályán. Kerékpár kölcsönözhető a környékbeli túrákhoz. A gazdasági udvarban mangalica és juh is található. A gyerekek számára az állatsimogató szolgálhat felejthetetlen élményt. Előzetes egyeztetés alapján mindenki választhat kedvére a programokból: hintós sétakocsizást, pónilovaglást; - idény és igény szerint - bemutató jellegű magalica disznótort; kalácssütést; a hagyományoknál maradva kemencés és szlovák tájjellegű ételek megkóstolását; kézműves foglalkozást (csuhé, szalma, gyöngyfűzés). Minden ember lelki igényének megfelelően más-más élményt nyújt ez a hely. A csendet és a nyugalmat, amiből a ma emberének kevés van, itt megtalálhatja. Ha a tanyán töltött napokat és a munkás hétköznapokat összeveti, akkor fogja igazán értékelni az itt kapott élményt. Teljesen más minőségű pihenést, aktív kikapcsolódási lehetőséget kínálunk az ide látogatóknak.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, tanya, vendéglátás,

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0